Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Biblioteka Brąszewice
(1)
Author
Durnowska Małgorzata
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Dietetyka
(1)
Potrawy jarskie
(1)
Weganizm
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna” to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Brąszewice
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again